Gitte Bøtker Eriksen
Jeg er glad for at komme på arbejde hver dag
Jeg er rigtig glad for mit arbejde. Især fordi det er så alsidigt. Jeg sidder med kreditorbogføring og kreditorudbetalinger, kassebogføring, har kontakt til debitorer, fakturerer og tager fat i kunderne, hvis de ikke betaler rettidigt. Vores kunder befinder sig i hele verden, og jeg er ikke bange for at rykke en kunde, hvis han ikke betaler til tiden. Vores leverandører har jeg til gengæld ikke så megen kontakt til – men det er fordi jeg betaler til tiden!
Kort sagt så har jeg en bred hverdag med fingrene nede i mange forskellige opgaver. Jeg stortrives med min kontaktflade med både kolleger, produktion og den store verden udenfor.
Vigtigt at vi er et dansk ejet firma
Jeg startede i 2007. Kom fra et job, hvor jeg havde været i 28 år. Jeg har prøvet at ’blive solgt’ mange gange og har prøvet at sidde i en virksomhed, hvor man ikke kunne bestemme ret meget selv. Derfor var det vigtigt for mig, da jeg valgte at søge nye græsgange for 5 år siden, at det var et dansk ejet firma. Her er der ikke så langt fra tanke til handling og det giver en dynamik, som jeg kan li’.
En typisk arbejdsdag
Jeg starter med, at åbne posten og får den fordelt. Fordeler fakturaer – logger på banken – bogfører indbetalinger - danner overblik over debitorer, der skal rykkes, osv. Så sker der en masse ting i løbet af dagen, bl.a. bogføring af godkendte kreditorfakturaer samt diverse afstemninger og hver dag sluttes af med at lave udbetalinger til kreditorer, fakturere debitorer og endelig sende intern information til vores ledelse, så de kan se, hvad der er omsat for på dagen.
Sådan er en god dag for mig – at være en del af en dynamisk økonomiafdeling – der har styr på økonomien. Jeg vil gerne være med til at sikre, at alle får de informationer, de har brug for, så der kan træffes de rigtige beslutninger til alles bedste.
Nogen læser krimier og jeg læser kogebøger
Jeg er optaget af at min familie trives. Jeg er gift og har en voksen datter. Vi elsker lange gåture med hunden, og så har jeg en særlig passion; Mad; både at læse om mad og at lave det. Når andre snupper en krimi fra bogreolen, tager jeg nogle kogebøger og bliver inspireret til retter, som jeg må afprøve.